INDIVIDUEEL

♦ Coachingsprogramma’s
♦ Loopbaanontwikkeling
♦ VIP-profiel
In de individuele coachingsprogramma’s van Beter in je baan leer je jezelf op een ruimere manier kennen dan je tot dan toe hebt gedaan. Dat ruimere beeld is nodig als je je open wilt stellen voor hoe het anders kan. Je gaat ontdekken waar jij jezelf in vastdenkt: wat zijn jouw automatische gedachtepatronen, aannames, overtuigingen, oordelen, verwachtingen? Waar loop je iedere keer weer tegenaan? Tegen welke zaken verzet je je zonder dat je er iets mee kunt?
In mijn aanpak kijk ik naar de aannames waarmee je jouw zelfbeeld hebt vormgegeven. Het zelfbeeld waar je je tot toe nu toe mee hebt geïdentificeerd, waar je jouw waarheid van hebt gemaakt en waar je naar bent gaan leven.
Een individueel coachingsprogramma levert je inzicht op over je intrinsieke motivatie, innerlijke drijfveren en zuivere intenties. Het geeft ruimte in de gedachte die je hebt over jezelf. Je ontdekt waar bij jou de moed zit om te durven oefenen en datgene te doen wat je graag wilt en goed in bent.
Wordt geen prooi van je eigen vastdenken en conditioneringen: maak ruimte voor wie je bent.
Na afloop van de sessies ontvang je zwart op wit jouw eigen ViP-profiel. Het ViP-profiel levert je een ruimer beeld op van jezelf. Zodat je zelf weer perspectief gaat creëren en ruimte ervaart in wie je bent. Het geeft nieuw inzicht in jouw manier van doen. Het geeft je besef in welke doelen je moet kiezen, omdat je deze in overeenstemming brengt met je drijfveren. Het houdt je alert op jouw sterke punten, op kansen en mogelijkheden die zich voordoen, ook in lastige situaties. Zodat je aandacht blijft geven aan de zaken die er voor jou toe doen.
Spreekt deze aanpak je aan? Neem vrijblijvend contact op voor meer mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.